Vacature Art Director | 32-40 h

If it wasn’t hardt, everyone would do it!


Art Director, senior designer, creative lead… Geef het beestje een naam. Wat wij zoeken is iemand die past bij Hardt en de drijvende kracht is achter ons design team. Je bedenkt samen met ons team de beste, uitdagendste campagnes, maakt passende, verfrissende designs en houdt je collega-ontwerpers scherp. Het team en de projecten kunnen leiden is een pré.

The art of being an Art Director
Binnen Hardt bedenken we campagnes, sterke merkidentiteiten en communicatieconcepten. We werken graag samen en zijn niet op zoek naar een haantje maar naar een teamplayer die de verantwoordelijkheid neemt om projecten goed aan te sturen en binnen de deadline succesvol af te ronden. Samen maken we het verschil. Je presenteert jouw werk overtuigend en kunt dit goed onderbouwen. Je werkt nauw samen met je collega’s, wij streven samen naar het beste resultaat. Je werkt nauwkeurig en behoudt controle onder (grote) druk. Je werkt hardt om deadlines te halen, haalt energie uit brainstormsessies en maakt de beste visuele vertalingen vanuit een concept of brainstorm. Hopelijk houd je ook van een drankje op vrijdagmiddag en vind je het leuk om met je team af en toe wat te ondernemen; wij zijn gek op barbecues :).

Binnen deze functie krijg je veel creatieve vrijheid en vertrouwen. Er staat een enthousiast en hardtwerkend team voor je klaar die jij aanstuurt en jij zorgt ervoor dat alle ontwerpen in lijn liggen met de desbetreffende merkidentiteiten.

Wij zijn Hardt
Wij zijn een strategisch concept en design bureau met non-stop honger naar merken die zichzelf willen pushen om ‘het randje op te zoeken’ met scherpe doordachte content. Wij staan nooit stil… doen er àlles aan om merken op te laten vallen en gaan hierbij tot het uiterste, dat zit in ons bloed. Wij zorgen met de nodige dosis design vitamines voor de houdbaarheid van uiteenlopende merken.

Je komt te werken in een jong en gedreven team met spontane en creatieve mensen en werkt aan uiteenlopende projecten voor een diverse klantenkring. De ene dag ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, op de andere dag ga je mee met de fotograaf om je eigen fotografie concept te realiseren. Of je laat je helemaal gaan met de ontwikkeling van een nieuwe campagne.

Jouw hardtcore skillset
Jij bent 32 tot 40 uur beschikbaar en je bent absoluut in bezit van:

  • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding
  • Circa vijf jaar relevante werkervaring
  • Hands-on
  • Een gezonde dosis humor.
  • Oog voor detail en een kritische blik.
  • Een onuitputtelijke bron van creativiteit.
  • Ambitie om Hardt te laten groeien
  • Plezier in het aansturen van een designteam.
  • Overtuigingskracht bij het presenteren van jouw werk bij klanten.

Heb jij alles in huis om Art Director te worden bij Hardt?
En lijkt het je tof om met ons samen te werken? Verras ons dan vandaag nog met jouw originele sollicitatie en stuur je motivatie, cv en portfolio naar: cliff@hardtonline.nl  Reageer in elk geval voor 15 mei 2021.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cliff Wilms, Creative Director – 06 215 355 55.
Work hardt, Play hardt ;)!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Reageren?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, jpeg, doc, docx.